Telfort

Telfort is een prijsvechter binnen de telecom thuis markt. Als onderdeel van KPN maakt Telfort gebruik van deze faciliteiten. De abonnementen zijn echter een stuk uitgekleder.

Voor mensen die genoeg hebben aan bijvoorbeeld een internetabonnement waar ook echt alleen internet bij zit is dit erg aantrekkelijk. Voor mensen die wel alle extra’s zoals Spotify en hotspots bij hun abonnement willen kan het handiger zijn om bij een van de duurdere providers te kijken omdat het dan inderdaad goedkoper is om alles in één abonnement af te sluiten. Als je echter niet gebruik maakt van alle producten die bij zo’n duur abonnement zitten is Telfort een goed alternatief.

Telfort biedt verschillende pakketten aan. Binnen het assortiment vallen internet, bellen en televisie. Naast een alles-in-1 abonnement waar alle drie in één bundel worden aangeboden kan je ook kiezen voor alleen internet. Ook kan je kiezen voor een combinatie van verschillende diensten in combinatie met een internetabonnement.

Over het algemeen maakt Telfort voor internet gebruik van ADSL of van de snellere variant hiervan (VDSL). Tegenwoordig is het echter op steeds meer plekken mogelijk om ook Telfort glasvezel te ontvangen. De plekken waar dit kan zijn echter nog beperkt.

 

Telfort Abonnementen

telfort
Bekijk Telfort Alles in 1 abonnementen
telfort
Bekijk Telfort Internet & TV abonnementen
telfort
Bekijk Telfort Internet & Bellen abonnementen
telfort
Bekijk Telfort Internet abonnementen